De prijs van Vechain (VET) beleeft een bullish uitbraak van de wimpelformatie die op 9 november begon. De opwaartse trend werd ondersteund door de paarse stijgende trendlijn en zag prijsactie tot boven het historische cruciale niveau van $ 0,15 uitkomen. Verwacht dat Vechain-stieren zullen streven naar nieuwe all-time highs, maar nu de Relative Strength Index overbought is, zou verder opwaartse wending moeten worden gedempt.

De prijs van Vechain houdt nog wat winst vast zolang stieren afzien van winstnemingen

De Vechain-prijs ziet maandag een solide bullish beweging, aangezien kopers de VET-prijs uit de wimpel kunnen duwen naar het maandelijkse R2-weerstandsniveau. wat zijn de beste crypto apps? Nieuwe all-time highs zijn binnen handbereik, maar dit zou twee kanten op kunnen gaan, aangezien de Relative Strength Index bijna overbought is. In het eerste scenario kregen bulls de push voor een snelle nieuwe all-time high, waardoor de RSI overbought raakte en zo verder opwaartse koersen beperkt met een snelle fade-back richting $ 0,16.

De VET-prijs zou echter ook een winstgevender scenario kunnen zien waarbij de Vechain-prijs de paarse stijgende trendlijn blijft respecteren en in plaats daarvan voor de langzame grind hoger gaat. Hierdoor zou de RSI vertragen of zelfs naar meer neutraal gaan naarmate de opwaartse trend voortduurt. Kopers zouden meer geduld moeten hebben, maar deze strategie zou de deur openen voor $ 0,20.

 

Paarse stijging

Als stieren het naast de paarse stijgende trendlijn blijven malen, kan de VET-prijs een paar keer uit de pas vallen. Maar net als bij die beweging, is de groene stijgende trendlijn er nog steeds voor ondersteuning. vechain crypto verwachting is positief. Dus als er een bearish uitbraak is, verwacht dan dat de groene stijgende trendlijn als tweede steun naast elkaar zal fungeren en zie bulls nog steeds in hun opwaartse trend, zelfs als er een bearish korte termijn tegenslag is.

 

 

webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

De beste laptops kiezen voor gamen

Het kiezen van de beste laptop voor gaming omvat vele factoren. Er zijn enkele belangrijke functies om naar te zoeken, waaronder een snelle processor, hoge resolutie en de nieuwste grafische chip. Als je een budget hebt, kun je nog steeds een geweldige laptop krijgen, maar misschien wil je sommige van deze functies opofferen.

Als u op zoek bent naar een budget gaming -laptop, overweeg dan de Acer Aspire 5. Het is een compacte en stijlvolle laptop die geweldige afbeeldingen biedt de beste laptops voor gaming. Het is ook licht genoeg om mee te dragen. Het scherm is 14 inch en draait op een Windows 10 -besturingssysteem. Het wordt geleverd met een 128 GB SSD en 4 GB RAM.

Overweeg het Lenovo Yoga Book 2 voor een meer draagbare gaming -laptop. Het is een compacte en draagbare machine die wordt geleverd met een 14-inch scherm en een batterijduur van 7 uur. Het heeft ook een hoofdtelefoonaansluiting en een HDMI -video -uitvoer. Het is ook compatibel met Bluetooth 5.0. Het wordt geleverd met een USB 3.0 Type-A-poort en een USB 2.0 Type-A-poort.

Algemeen winkelen

Algemeen winkelen is een retailhandel waarin goederen zoals voedsel, huishoudelijke producten en basisartikelen worden verkocht de top 5 beste tv-boxen. Deze winkels hebben meestal een kleine ruimte en een brede selectie merchandise. Ze staan ook bekend als hoekwinkels in stedelijke omgevingen.

Algemene winkels zijn afkomstig van handelsposten. Dit waren plaatsen waar mensen elkaar konden ontmoeten, nieuws wisselen en ruilen. De groei van de beschaving, samen met een groeiende behoefte aan import, leidde tot de oprichting van handelaren.