Het Minnesota Department of Public Safety heeft beloofd om alle 93 teststations voor rijbewijzen van de staat eind januari te heropenen. Alle teststations van de staat zijn gesloten vanaf 27 maart 2020, toen gouverneur Tim Walz zijn thuisbevel uitvaardigde, tot 19 mei 2020, toen 15 examenstations werden geopend. In die zeven weken werden meer dan 19.000 geplande rijexamens geannuleerd.

Transportwet

Een transportwet die deze zomer werd aangenomen, verplichtte de heropening van alle 93 stations, waarbij de diensten terugkeerden naar het pre-pandemische niveau. Waar auto theorie oefenen mogelijk is. “We zijn absoluut toegewijd om 100% van onze examenstations zo snel mogelijk te heropenen”, vertelde DPS-commissaris John Harrington vorige week aan de Senaatscommissie voor Financiën en Beleid.

Genoeg stations open

Op dit moment zijn er 26 examenstations geopend. Eind november zullen er 32 stations open zijn en eind december 41. Een van de redenen voor de vertragingen was dat veel vacatures onvervuld blijven op de gesloten examenstations en dat de huurovereenkomsten op tientallen locaties opnieuw moesten worden onderhandeld of verlengd.

Leden van de commissie merkten vorige week op dat ze veel klachten hebben ingediend over de trage heropening van deze examenstations, vooral in het grotere Minnesota, wat heeft geleid tot langere ritten voor mensen die in landelijke gebieden wonen en hun licentie willen laten vernieuwen.

Process plannen

“Zodra we ze hadden gesloten, hadden we een proces moeten plannen om ze te openen”, zei senator Jeff Howe, R-Rockville. “Ik vind het verontrustend dat we die dingen niet veel eerder konden openen.” Pong Xiong, directeur van de DPS Division of Driver and Vehicle Services, wees erop dat zelfs vóór de pandemie, landelijke Minnesotans aanzienlijke afstanden moesten afleggen om naar examenstations te gaan. Tijdens de pandemie heeft “de consolidatie van examenstations die omstandigheden echter alleen maar verergerd”, zei Xiong.

De commissievergadering bracht ook grieven naar buiten over de examenstations voor rijbewijzen van de staat die geen verband hielden met de pandemie. Online alle verkeersborden leren is mogelijk. John Hausladen, voorzitter van de Minnesota Trucking Association, zei dat het systeem niet zo efficiënt is als het zou moeten zijn. Zo moeten vrachtwagenchauffeurs die hun commerciële rijbewijs moeten halen of vernieuwen, strijden om examentijden met tieners die hun rijbewijs D halen.

 

Vrachtwagenindustrie

“De vrachtwagenindustrie wordt geconfronteerd met een ernstig tekort aan professionele vrachtwagenchauffeurs en dit tekort heeft op zijn beurt gevolgen voor een zeer moeilijke toeleveringsketen”, zei Hausladen. “Elke minuut dat een chauffeur in een examenstation zit, is de tijd dat de chauffeur van de weg af is om voedsel, medicijnen en essentiële benodigdheden te bezorgen.”

 

 

 

 

webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

De beste laptops kiezen voor gamen

Het kiezen van de beste laptop voor gaming omvat vele factoren. Er zijn enkele belangrijke functies om naar te zoeken, waaronder een snelle processor, hoge resolutie en de nieuwste grafische chip. Als je een budget hebt, kun je nog steeds een geweldige laptop krijgen, maar misschien wil je sommige van deze functies opofferen.

Als u op zoek bent naar een budget gaming -laptop, overweeg dan de Acer Aspire 5. Het is een compacte en stijlvolle laptop die geweldige afbeeldingen biedt de beste laptops voor gaming. Het is ook licht genoeg om mee te dragen. Het scherm is 14 inch en draait op een Windows 10 -besturingssysteem. Het wordt geleverd met een 128 GB SSD en 4 GB RAM.

Overweeg het Lenovo Yoga Book 2 voor een meer draagbare gaming -laptop. Het is een compacte en draagbare machine die wordt geleverd met een 14-inch scherm en een batterijduur van 7 uur. Het heeft ook een hoofdtelefoonaansluiting en een HDMI -video -uitvoer. Het is ook compatibel met Bluetooth 5.0. Het wordt geleverd met een USB 3.0 Type-A-poort en een USB 2.0 Type-A-poort.

Algemeen winkelen

Algemeen winkelen is een retailhandel waarin goederen zoals voedsel, huishoudelijke producten en basisartikelen worden verkocht de top 5 beste tv-boxen. Deze winkels hebben meestal een kleine ruimte en een brede selectie merchandise. Ze staan ook bekend als hoekwinkels in stedelijke omgevingen.

Algemene winkels zijn afkomstig van handelsposten. Dit waren plaatsen waar mensen elkaar konden ontmoeten, nieuws wisselen en ruilen. De groei van de beschaving, samen met een groeiende behoefte aan import, leidde tot de oprichting van handelaren.